Skip to content

Bewustzijn coach

De één noemt mij een bewustzijn coach in Den Bosch, de ander heb ik, als leiderschapscoach, een helpende hand geboden. In alle gevallen ben ik een integraal coach in Den Bosch. Ik richt me op persoonlijke groei van zowel professionals als particulieren die een stap willen zetten en meer bewustzijn willen ontwikkelen. Je leert je grenzen aan te geven en je balans vinden. Met de integrale coachaanpak begeleid ik je vanuit het oogpunt dat iets in jou vrij is om te kijken naar wat mogelijk is, los van alle patronen, conditioneringen, overtuigingen en belemmeringen door deze te herkennen en erkennen, zodat je nieuwe wegen kunt gaan bewandelen.

Bots jij steeds op dezelfde hindernis?

Het bewustzijn verhogen. Het realiseren van doorbraken en leren hoe jij je nog anders kunt manifesteren om dat leven te leiden dat jij wilt om zo bij te kunnen dragen aan de context waar jij je in bevindt. Het zijn zomaar wat zaken waarbij ik je verder kan helpen. Zie je jezelf steeds in dezelfde patronen. Wat wil je werkelijk in het leven? Welke keuze kun je maken? Wil je daaruit vrij naar kijken, nieuwsgierig zijn? Zodra je het contact met jezelf verliest, bestaat de kans dat je niet lekker in je vel gaat zitten. En als je niet lekker in je vel zit, kun je tegen verschillende moeilijkheden aanlopen. Hierdoor raak je dan uit roulatie en/of ben je emotioneel uitput. Ik kan bijdragen door met je mee te kijken hoe je balans en je energie weer terug kunt vinden. Je kunt de druk niet veranderen, maar wel hoe je ermee omgaat. Daar kan ik je in begeleiden.

Ik kan je als bewustzijn coach uitstekend van dienst zijn

Ik kan je als coach in Den Bosch op veel verschillende gebieden van dienst zijn. Ervaar je stress en levert dat direct of indirect problemen op? Hang je tegen een burn out aan? Bij deze signalen kun je een beroep op mijn expertise te doen. Het is goed om iemand aan je zijde te hebben die je kan begeleiden, die weet hoe je anders met bepaalde zaken om kunt gaan en die je bovendien leert om goed met jezelf om te gaan. Ik kan dan samen met je kijken wat nodig is om weer rust en ruimte in je leven te krijgen en daarnaast te kijken wat een volgende stap kan zijn. Zelfontwikkeling staat centraal, zoals ik ook kan helpen bij gespreksbegeleiding. Herken je signalen, voel je stress en neem je dit mee naar huis? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.