Skip to content

Bewustzijn coach

De een noemt me coach in Den Bosch, een ander heb ik in de hoedanigheid als leiderschapscoach de helpende hand geboden en weer andere mensen zoeken in mij een bewustzijn coach. In alle gevallen ben ik een coach in Den Bosch die zelfreflectie en weerspiegelen erg belangrijk vindt bij de werkzaamheden die ik uitvoer. Of dat nou als leiderschapscoach of bewustzijn coach is.

Bots jij steeds op dezelfde hindernis?

Het bewustzijn verhogen. Het realiseren van doorbraken en leren hoe jij je nog beter kunt manifesteren om dat leven te leiden dat jij wilt. Het zijn zomaar wat zaken die ik als bewustzijn coach wil realiseren of waarbij ik je verder kan helpen. Doe jij wat je graag wilt, of bots je steeds op eenzelfde horde of hindernis? Middels zelfreflectie en weerspiegelen gaan we daar naar kijken en proberen we het bewustzijn te verhogen. Gaan we kijken of we die hindernis kunnen nemen om zo een nog leuker leven te leiden.

Ik kan je als bewustzijn coach uitstekend van dienst zijn

Ik kan je als coach in Den Bosch op tal van verschillende gebieden van dienst zijn. Ervaar je stress en levert dat direct of indirect weer relatieproblemen op? Hang je tegen een burn out aan? Bij deze signalen is het verstandig een beroep op mijn expertise te doen. Doe dat vroegtijdig. Als bewustzijn coach kan ik meer voor je betekenen als je me op tijd inschakelt. Vaak kunnen we samen dan bepaalde zaken nog in de hand nemen en veranderen.

Hoe kun je beter of anders met jezelf omgaan?

Ik kan je als coach van dienst zijn bij gespreksbegeleiding en ik kan je coachen hoe je anders of beter met jezelf om kunt gaan. Hoe jij jezelf niet langer in de weg zit. We kijken naar jouw gedrag op de werkvloer en ook zaken als houding en gedrag bespreken we uiteraard. Steeds komen we in het coachingstraject terug op een stukje zelfreflectie en weerspiegelen.

Alles draait om presteren

Als leiderschapscoach kan ik je helpen bij de toenemende druk die je ervaart. Er wordt ook steeds meer van ons verwacht en alles draait om presteren en het halen van doelen. Als coach kan ik je helpen. Echt helpen. Maak er gebruik van en doe dat tijdig! Hoe eerder we aan de slag kunnen, hoe beter. Zo kunnen we voorkomen dat je alsnog in een situatie als bijvoorbeeld een burn out terecht komt. En dan ben je verder van huis,