Skip to content

Coach Den Bosch

Ook als leidinggevende heb je zeker te maken met stress. Sterker nog, door de veranderende betekenis die aan goed leiderschap gegeven wordt, blijkt dat leidinggevenden te maken krijgen met onzekerheid. In dat geval kun je prima een afspraak met mij als leiderschapscoach in Den Bosch maken. Ik kan je verder helpen waarbij de nadruk ligt op zelfreflectie en weerspiegelen. Ik verricht mijn werkzaamheden vanuit Den Bosch.

Stress op de werkvloer is aan de orde van de dag

Stress op de werkvloer, het is helaas aan de orde van de dag. Stress op het werk kun je meenemen naar huis waardoor later ook relatieproblemen kunnen ontstaan. Een burn-out dreigt. Vervelend, want als je daadwerkelijk met een burn out te maken krijgt, dan kun je zomaar erg lang uit de roulatie zijn. Om die reden doe je er goed aan om tijdig contact te zoeken met mij als coach in Den Bosch.

Ik richt me vooral op zelfreflectie en weerspiegelen

Iedere coach is anders en ook ik heb een eigen aanpak, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor zelfreflectie en weerspiegelen. Daarnaast staat zelfontwikkeling centraal, zoals ik ook kan helpen bij gespreksbegeleiding. Herken je signalen, voel je stress en neem je dit mee naar huis? Dan is het de hoogste tijd om contact met mij als coach in Den Bosch te zoeken. Wacht in elk geval nooit te lang.

Alles draait tegenwoordig om presteren en de druk is groot

Soms zit jij jezelf in de weg en ook dan kan ik je ondersteunen hoe je beter met jezelf leert omgaan. We kijken naar jouw gedrag op de werkvloer en monitoren dan specifiek jouw houding en gedrag. Steeds is er de zelfreflectie en zo kan ik je helpen om bepaalde zaken anders te doen. Daarbij leer ik je om te gaan met de toenemende stress die er is en de groeiende druk die mensen voelen. Alles draait tegenwoordig om presteren. Dat kan onzeker maken. Ben je wel goed genoeg? Kun jij de druk aan of lijdt dit uiteindelijk zelfs tot relatieproblemen? Met mij als coach in Den Bosch aan jouw zijde kun je genoemde zaken beter het hoofd bieden.

Het is goed om iemand aan jouw zijde te vinden die je kan begeleiden en helpen. Die weet hoe je anders met bepaalde zaken om kunt gaan en die je bovendien leert om goed met jezelf om te gaan. Wacht nooit te lang en vertrouw op mijn diensten. Ik kan je als coach in Den Bosch echt van dienst zijn.