Skip to content

Coach Den Bosch

Ook als leidinggevende heb je zeker te maken met stress. Sterker nog, door de veranderende betekenis die aan goed leiderschap gegeven wordt, blijkt dat leidinggevenden te maken krijgen met onzekerheden. In dat geval kun je een afspraak met mij, als leiderschapscoach, in Den Bosch maken. Ik verricht mijn werkzaamheden vanuit Den Bosch.

Stress op de werkvloer is aan de orde van de dag

Stress op de werkvloer, het is helaas aan de orde van de dag. Stress op het werk kun je meenemen naar huis waardoor ook andere problemen kunnen ontstaan. Hierdoor kun je onder anderen een burn out krijgen. Vervelend, want als je daadwerkelijk met een burn out te maken krijgt, dan kun je zomaar lang uit de roulatie zijn. Ik kan bijdragen door met je mee te kijken hoe je balans en je energie weer terug kunt vinden. Je kunt de druk niet veranderen, maar wel hoe je ermee omgaat. Daar kan ik je in begeleiden.

Ik kijk met je mee vanuit de integrale aanpak

Iedere coach is anders en ook ik heb een eigen aanpak, ik werk vanuit de integrale aanpak. Met de integrale coachaanpak begeleid ik je vanuit het oogpunt dat iets in jou vrij is om te kijken naar wat mogelijk is, los van alle patronen, conditioneringen, overtuigingen en belemmeringen door deze te herkennen en erkennen, zodat je nieuwe wegen kunt gaan bewandelen. Zelfontwikkeling staat centraal, zoals ik ook kan helpen bij gespreksbegeleiding. Herken je signalen, voel je stress en neem je dit mee naar huis? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.

Alles draait tegenwoordig om presteren en de druk is groot

Doordat de druk tegenwoordig hoog is, kan jij jezelf in de weg zitten. Ook hier kan ik je in begeleiden en ondersteunen. We kijken samen naar je gedrag op je werk en in je privéomgeving. We monitoren dan specifiek je houding en je gedrag. Ik zal je spiegelen in wat ik hoor en zie. Zo kan ik samen met je kijken naar hoe je andere keuzes kunt maken, je uitdagen om nieuwsgierig te worden in wat je werkelijk wilt en daaruit kijken wat een volgende stap kan zijn. De situatie kun je niet veranderen, maar wel kunnen we samen kijken naar wat passend is voor jou. Je leert je grenzen aan te geven en je balans vinden. Door integrale coaching zal je veerkracht groter worden. Het is goed om iemand aan je zijde te hebben die je kan begeleiden, die weet hoe je anders met bepaalde zaken om kunt gaan en die je bovendien leert om goed met jezelf om te gaan. Ik kan je als coach in Den Bosch goed van dienst zijn.