Skip to content

Leiderschapscoach

Als coach in Den Bosch kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Zo ben ik gespecialiseerd leiderschapscoach. Vanuit die hoedanigheid kan ik mensen nadrukkelijk helpen om meer uit zichzelf en de organisatie te halen.

Gevoel van onzekerheid en stress

Het is een gegeven dat zeker leiders toenemende druk ervaren om te presteren. Het moet steeds beter en de term goed leiderschap is met de jaren behoorlijk anders geworden. Niet zelden ervaren leidinggevenden een gevoel van onzekerheid en stress. Ze dragen de last van de gehele organisatie op hun schouders en nemen de problemen mee naar huis. Herken jij je in deze signalen? Dan wordt het de hoogste tijd om mij als leiderschapscoach in te schakelen.

Zeker leiders ervaren steeds meer stress

Ook leiders ervaren stress. Juist zij ervaren stress zou je bijna zeggen en nemen die ook mee naar huis. Dit kan weer leiden tot relatieproblemen en de kans op een burn out is levensgroot. En een burn out is iets waar niemand op zit te wachten. Je bent dan vaak lang uit de roulatie namelijk. Door mij als leiderschapscoach in de arm te nemen. kan dit voorkomen worden. Ik coach je op mijn manier en hecht aan zelfreflectie en weerspiegelen. Ik ben overigens als leiderschapscoach gevestigd in Den Bosch.

Ik coach je bij zelfontwikkeling en gespreksbegeleiding

Ik help je bij zelfontwikkeling en gespreksbegeleiding. Daarnaast is het goed om te kijken naar hoe je beter of anders met jezelf kunt omgaan. Natuurlijk is het voor mij als leiderschapscoach ook belangrijk te kijken naar jouw gedrag op de werkvloer en vooral hoe jouw houding en gedrag dan is. Samen kunnen we onderzoeken hoe en of dat anders kan.

Volwassen om mij als leiderschapscoach in te schakelen

Steeds is er tijdens het coachingstraject de ruimte voor zelfreflectie en weerspiegelen. Wacht nooit te lang om een coach in te schakelen. Door dat te doen pak jij je verantwoordelijkheden en toon jij je een echte leider. Het is allesbehalve een teken van zwakte om mij als leiderschapscoach in te schakelen. Het is eerder een signaal dat jij als leider signaleert dat bepaalde dingen wellicht niet goed lopen en anders moeten. Je toont als leider grote volwassenheid als je externe expertise inschakelt om jezelf als leider te verbeteren.