Skip to content

Leiderschapscoach

Als coach in Den Bosch kan ik je op verschillende manieren van dienst zijn. Zo coach ik mensen op het gebied van onder andere leiderschap. We kijken dan samen naar hoe jij de leiding neemt over je leven, begeleid ik je in bewust worden van je rollen, patronen en hoe je kunt kiezen vanuit authenticiteit.

Gevoel van onzekerheid en stress

Het is een gegeven dat veel mensen toenemende druk ervaren om te presteren. De verwachtingen zijn hoog en dicht bij jezelf blijven is niet altijd gemakkelijk. Hoe kun je vanuit leiderschap met onzekerheid en stress omgaan? Draag je veel last op je schouders van anderen, de organisatie, familie en kun je dit moeilijk loslaten? Herken jij je in deze signalen? Kom gerust langs, ik kan samen met je kijken hoe jij jezelf vanuit leiderschap en authenticiteit kunt begeleiden. Hierdoor zal er meer ruimte en rust ontstaan, waardoor je de volgende stap kunt zetten of keuze kunt maken.

Leiders ervaren steeds meer stress

Steeds meer leiders ervaren stress. Als je daarbij het contact met jezelf verliest, bestaat de kans dat je niet lekker in je vel gaat zitten. Zodra je niet lekker in je vel zit, kun je tegen verschillende moeilijkheden aanlopen. Hierdoor raak je dan uit roulatie en/of ben je emotioneel uitput. Zowel jij als je werkgever kunnen mij als coach in de armen te nemen.
Ik coach je vanuit de integrale visie, ik zal je spiegelen in wat ik hoor en wat ik opvang in lichaamstaal en energie, zodat jij je nog meer bewust wordt van waar je problemen precies zitten. Ik ben overigens als integraal coach met o.a. aandacht voor leiderschap gevestigd in Den Bosch. Ik kan dan samen met je kijken wat nodig is om weer rust en ruimte in je leven te krijgen en daarnaast te kijken wat een volgende stap kan zijn.

Ik coach je bij zelfontwikkeling en gespreksbegeleiding

Het is goed om iemand aan je zijde te hebben die je kan begeleiden, die weet hoe je anders met bepaalde zaken om kunt gaan en die je bovendien leert om goed met jezelf om te gaan. Ik kan je als coach in Den Bosch goed van dienst zijn. Je leert je grenzen aan te geven en je balans vinden. Door integrale coaching zal je veerkracht groter worden. Zelfontwikkeling staat centraal, zoals ik ook kan helpen bij gespreksbegeleiding. Herken je signalen, voel je stress en neem je dit mee naar huis? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.